Zoeken:

CLIP: Alles In Een


Dode link? Meld het ons!

Gratis luisteren naar de clip van Lamme Frans: Alles In Een.

Lamme Frans met Alles In Een songtekst en lyrics:

Heb niet veel geld van mezelf, maar ik heb consumptiebonnen bij me. En de barman staat versteld; wat gaat ie nou bestellen", 'k zie 'm kijken.

En binnen een kwartier, twee fluitjes, negen vaasjes, twaalf bier, zes sambuca en een hobbelaar of vier. Ik weet niet hoe en hoelang ben ik al hier?

Morgen heb ik hoofdpijn, hee! Ik zal wel weer dood zijn, maar dat duurt nog wel een tijdje. Dus ik denk ach, ik wissel het eens af.

En ik drink alles, alles, alles, alles in een! Er gaat een fust doorheen. Barman, wat doe je met me? Wat doe je met me? Ja, ik drink alles, alles, alles, alles, alles, alles in een! Dan zeg ik doe er nog maar een, en oh, oh, oh, oh het voelt goed!

Met m'n handen aan de bel, probeer ik m'n bestelling door te seinen. Laat die centen maar rollen jongens, kom op! Want deze is de mijne.

Daar gaat 'ie nog een keer. Hij zet een whisky en een wodka voor me neer. Die zijn al op dus doe hetzelfde nog een keer. Ik weet niet hoe, maar opeens zie ik de bodem weer!

Morgen heb ik hoofdpijn, hee! Ik zal wel weer dood zijn, maar dat duurt nog wel een tijdje. Dus ik denk ach, ik wissel het eens af.

En ik drink alles, alles, alles, alles in een! Er gaat een fust doorheen. Barman, wat doe je met me? Wat doe je met me? Ja, ik drink alles, alles, alles, alles, alles, alles in een! Dan zeg ik doe er nog maar een, en oh, oh, oh, oh het voelt goed! Dan zeg ik doe er nog maar een, en doe er, en doe er nog maar een, en doe er, en doe er nog maar een, en doe er, en doe er nog maar een, en doe er.

Alles, alles, alles, alles in een! Er gaat een fust doorheen. Barman, wat doe je met me? Wat doe je met me? Ja, ik drink alles, alles, alles, alles, alles, alles in een! Dan zeg ik doe er nog maar een, en oh, oh, oh, oh het voelt goed!

Bron: youtube.com


DOWNLOAD DE BENODIGDE PLAYERS HIER