Zoeken:

CLIP: De Nacht Voorbij


Dode link? Meld het ons!

Gratis luisteren naar de clip van Gerard Joling: De Nacht Voorbij.

Gerard Joling met de Nacht Voorbij songtekst en lyrics:

je wordt ouder, de klok tikt door, je weet je bent er maar voor even.. loopt te fluiten ,je gaat er voor de tijd staat niet stil voor jou dat jij er bent is een reden voor.. je leeft van geven en van nemen in goede tijden ,bij groot verdriet de wereld is van jou

Refr; Vanavond leef ik me weer uit op volle kracht ga ik vooruit ik geniet van iedereen van de mensen om me heen vanavond ga ik uit mijn bol schenk de glazen als maar vol.. en al is de nacht voorbij geldt dat zeker niet voor mij alleeeen.

je wordt wijzer op elk gebied je leert vergeten en vergeven zonder fouten besta je niet de tijd heelt wonden voor jij dat jij er bent is een reden voor een leef van vrienden en familie in slechte tijden bij groot geluk de wereld is van jouw!

refr; vanavond leef ik me weer uit, op volle kracht ga ik vooruit ik geniet van iederen van de mensen om me heen vanavond ga ik uit me bol schenk de glazen alsmaar vol en als is de nacht voorbij geldt dat niet zeker voor mij alleeeeen!

de wereld draait maar door en ik ik zie bij jouw dezelfde blik ik hef het glas voor jou en mij!

vanavond leef ik me weer uit op volle kracht ga ik vooruit ik geniet van iedereen van de mensen om me heen vanavond ga ik uit mijn bol schenk de glazen alsmaar vol en als is de nacht voorbij geldt dat zeker niet voor mij alleeennn.!

Bron: youtube.com


DOWNLOAD DE BENODIGDE PLAYERS HIER