Zoeken:

CLIP: Beauty & the Brains


Dode link? Meld het ons!

Gratis luisteren naar de clip van Niels Littooy: Beauty & the Brains.

Nielson met Beauty & The Brains songtekst en lyrics:

Ben niet zo n held van mezelf, maar ik heb een superwoman bij me. En alle mannen staan versteld, wat doet ze met die jongen, k zie ze kijken. K weet ook niet wat het is, zo n meisje, zo'n lijf en zo'n gezicht. Zo'n goede vriend omdat ze altijd bij me is, het is goed want ik herken geluk met m'n ogen dicht.

Ik zou wel blind en doof zijn eeh, niet goed bij m'n hoofd zijn. Niet alles op een rijtje, als ik niet zag, wat ik hier voor me had.

Want zij is alles, alles, alles, alles in een. Ze klopt van top tot teen, schatje wat doe je met me, wat doe je met me. Ja zij is, alles, alles, alles, alles, alles, alles in een. Ze heeft de beauty & de brains, en wo-oh-oh-oh, 't voelt goed eeh, 't voelt goed eeh, eeh.

Het doet me weinig of niks, als andere mannen naar d'r kijken. Laat die ogen maar rollen, jongens kom op, want deze is de mijne. 'K weet ook niet hoe het komt, ze is zo lekker het is bijna niet gezond. En zelfs haar naam rolt lekker over de tong, ik weet niet hoe, maar ze laat me stralen als de zon. (De zon, zon uhh)

Ik zou wel blind en doof zijn eeh, niet goed bij m'n hoofd zijn. Niet alles op een rijtje, als ik niet zag, wat ik hier voor me had.

Want zij is alles, alles, alles, alles in een. Ze klopt van top tot teen, schatje wat doe je met me, wat doe je met me. Ja zij is, alles, alles, alles, alles, alles, alles in een. Ze heeft de beauty & de brains, en wo-oh-oh-oh, 't voelt goed eeh, 't voelt...

Ze heeft de beauty & de brains, the beauty uh, the beauty & the brains, the beauty hee, ze heeft de beauty & the brains, oh yeah, the beauty & de brains, the beauty uhh...

Want zij is alles, alles, alles, alles in een. Ze klopt van top tot teen, schatje wat doe je met me, wat doe je met me. Ja zij is, alles, alles, alles, alles, alles, alles in één. Ze heeft de beauty & de brains, en wo-oh-oh-oh, 't voelt goed eeh, 't voelt goed eeh, eeh.

Bron: youtube.com


DOWNLOAD DE BENODIGDE PLAYERS HIER