Zoeken:

CLIP: Wij brullen voor Oranje


Dode link? Meld het ons!

Gratis luisteren naar de clip van Danny de Munk: Wij brullen voor Oranje.

Danny de Munk met Wij brullen voor Oranje songtekst en lyrics:

Samen sterk zonder problemen En ons kleine land is weer eensgezind Het winnen zit ons in de genen Het gevoel dat ons nu weer samen bindt

O ho ho weeho We zingen voor oranje, springen met oranje O ho ho weeho Op naar de finale die cup komen we halen O ho ho weeho We hebben maar een doel dat geeft een goed gevoel O ho ho weeho Op naar de finale die cup komen we halen we worden kampioen.

Wij staan sterk met oranje en het rood wit blauw van ons legioen. Als de leeuw weer gaat brullen, ja dan weet je, dan wordt Holland kampioen.

O ho ho weeho We zingen voor oranje, springen met oranje O ho ho weeho Op naar de finale die cup komen we halen O ho ho weeho We hebben maar een doel dat geeft een goed gevoel O ho ho weeho Op naar de finale die cup komen we halen, we worden kampioen.

We zingen voor oranje en jawel we springen met oranje

O ho ho weeho We zingen voor oranje, springen met oranje O ho ho weeho Op naar de finale die cup komen we halen O ho ho weeho We hebben maar een doel dat geeft een goed gevoel O ho ho weeho Op naar de finale die cup komen we halen.

Bron: youtube.com


DOWNLOAD DE BENODIGDE PLAYERS HIER