Zoeken:

CLIP: Bij je zijn


Dode link? Meld het ons!

Gratis luisteren naar de clip van Nick & Simon; Bij Je Zijn.

Nick en Simon: Bij je zijn songtekst

Ik vraag me af - gaan op mijn gevoel of verstand. Punt dat je nu in - neemt niemand jou meer uit handen Voor je ogen - schijnlijk voer je strijd Met de wereld die ver - vreemde eend in de bijt

Van je af... gevallen door iedereen die dicht bij je staat Af te lezen dat je niemand in je hart binnen Laat maar aan me over Dat ik het herover, weeg 't voor een dag, begin met een lach!

Elke dag, elke nacht, Als je huilt, als je lacht, Als je boos bent of blij Ik ben bij je! En bij vreugde of verdriet Jou verlaten doe ik niet Op het eind van de lijn, Zal ik bij je zijn!

Laat mij nu maar waken over alles, is goed Dat jij mij een kans gaf en jezelf hebt behoedt Vraag nu om stilte en voor eenzaamheid Heb je achter je gelaten, je bent nu bevrijd!

Elke dag, elke nacht Als je huilt, als je lacht Als je boos bent, of blij Ik ben bij je! En bij vreugde of verdriet Jou verlaten doe ik niet Op het eind van de lijn, Zal ik bij je zijn!

Bij je zijn als jij verdwalen zal en mijn hand pa-pa-pakken als je valt Weet je het even niet meer, Kijk om je heen Je bent niet alleen

Elke dag, elke nacht Als je huilt, als je lacht Als je boos bent, of blij Ik ben bij je! En bij vreugde of verdriet Jou verlaten doe ik niet Op het eind van de lijn Zal ik ... Elke dag, elke nacht Als je huilt, als je lacht Als je boos bent, of blij Ik ben bij je! En bij vreugde of verdriet Jou verlaten doe ik niet Op het eind van de lijn, Zal ik bij je zijn!

Bron: youtube.com


DOWNLOAD DE BENODIGDE PLAYERS HIER