Zoeken:

CLIP: Afscheid


Dode link? Meld het ons!

Gratis luisteren naar de clip van Glennis Grace; Afscheid.

Glennis Grace: Afscheid songtekst en lyrics.

Altijd bij elkaar, m'n armen om je heen. M'n allergrootste liefde, dat wist ik echt meteen. De allerlaatste weken, de dagen gingen snel. Dichtbij komt het afscheid, moeilijk wordt het wel.

Zeg dat je niet hoeft te gaan schat. Dat je aan mij echt genoeg had. Zeg dat je niet hoeft te gaan schat. Ga schat, want je moet, ik weet je moet. Als het even kon dan bleef ik nog een nacht bij jou. Als het even kon dan bleef ik nog een nacht bij jou.

Dan zou ik zeggen, dat ik op je wacht. En dat de toekomst naar ons lacht. Dan zou ik zeggen voor de zoveelste keer. Ik wil geen ander nooit meer.

De koffers staan al buiten, de achterklep slaat dicht. Een laatste lange kus, in het vroege ochtendlicht. Je kijkt me liefjes aan en pakt me stevig beet. Ik fluister in je oor, dat ik je niet vergeet.

Zeg dat je niet hoeft te gaan schat. Dat je aan mij echt genoeg had. Zeg dat je niet hoeft te gaan schat. Ga schat want, je moet, ik weet je moet. Als het even kon dan bleef ik nog een nacht bij jou. Als het even kon dan bleef ik nog een nacht bij jou.

Dan zou ik zeggen, dat ik op je wacht. En dat de toekomst naar ons lacht. Dan zou ik zeggen voor de zoveelste keer. Ik wil geen ander nooit meer.

Nooit meer zal ik voelen, wat ik voel voor jou. Nooit meer zal ik voelen, wat ik voel voor jou. Dus ga nu maar, droog je tranen af. En onthoud heel goed, dat ik van je hou, van je hou. Nee, nee, nee, je hoeft niet te gaan schat. Nee ooh, nee, nee, nee, je hoeft niet te gaan schat, nee, nee.

Bron: youtube.com


DOWNLOAD DE BENODIGDE PLAYERS HIER