Zoeken:

CLIP: Mag Ik Dan Bij Jou


Dode link? Meld het ons!

Gratis luisteren naar de clip van Claudia de Breij; Mag ik dan bij jou.

Claudia De Breij met Mag ik dan bij jou songtekst en lyrics:

Als de oorlog komt, En als ik dan moet schuilen, Mag ik dan bij jou? Als er een clubje komt, Waar ik niet bij wil horen, Mag ik dan bij jou? Als er een regel komt Waar ik niet aan voldoen kan Mag ik dan bij jou? En als ik iets moet zijn, Wat ik nooit geweest ben, Mag ik dan bij jou?

Mag ik dan bij jou schuilen, Als het nergens anders kan? En als ik moet huilen, Droog jij mn tranen dan? Want als ik bij jou mag, Mag jij altijd bij mij. Kom wanneer je wilt, Ik hou een kamer voor je vrij.

Als het onweer komt, En als ik dan bang ben, Mag ik dan bij jou? Als de avond valt, En t is mij te donker, Mag ik dan bij jou? Als de lente komt, En als ik dan verliefd ben Mag i kdan bij jou? Als de liefde komt, En ik weet het zeker, Mag ik dan bij jou?

Mag ik dan bij jou schuilen, Als het nergens anders kan? En als ik moet huilen, Droog jij mn tranen dan? Want als ik bij jou mag, Mag jij altijd bij mij. Kom wanneer je wilt, Ik hou een kamer voor je vrij

Mag ik dan bij jou schuilen, Als het nergens anders kan? En als ik moet huilen Droog jij mn tranen dan? Want als ik bij jou mag, Mag jij altijd bij mij Kom wanneer je wilt, k hou een kamer voor je vrij.

Als het einde komt, En als ik dan bang ben, Mag ik dan bij jou? Als het einde komt, En als ik dan alleen ben, Mag ik dan bij jou?

Bron: youtube.com


DOWNLOAD DE BENODIGDE PLAYERS HIER